Lördag

I natt drömde jag om David Beckham, fast han såg ut som nån annan men minns inte vem. Konstigt. Jag talade om för honom att vi fyller år på samma dag och han svarade "jaha, då är jag alltså precis 16 år äldre än dig, ellerhur?" Det gjorde mig jätte arg, det är faktiskt bara 13 års skillnad.. ;) Jag tror jag fått min födelsedag på hjärnan för jag drömde om den igår natt också. Fast då hade alla glömt bort den :(

FBK- LHC igår. :) Färjestad så ägde! Och jag har fortfaradne ont i händerna efter allt klappande. Cattis skämdes för mig (vilket inte är nån skräll) för att jag hejade så. Men jag hade ju lovat Isa att heja så de skulle vinna, alltså hejade jag så de vann ;) Gött as hell! nu står det 1-2 i matcher. Inte 0-3 som det kunde ha gjort. Yes!

Idag ska jag laga mat. Både pappa och mamma gillade Kassler ala Robin på mitt vis så mycket att de vill ha det igen ;) Jag är en bra kock. när det är lätta maträtter :)

Jag ska jobba ikväll. vill inte. Men ja det är pengar. Och pengar behövs alltid.
Även om jag är sjukt rik för tillfället :) Men sen så är ju det pengar som inte får slösas bort.. Det är lite jobbigt att de finns där.. borde vara nån annanstans. Japp det borde dom verkligen!