Julhelgen

Jag har haft den bästa julen. Vaknade mega tidigt på julafton precis som vanligt, var till kyrkan med mormor precis som vanligt, åt middag med pappas släkt precis som vanligt, spelade spel med kusinerna före kalle precis som vanligt, såg på kalle och somnade precis som vanligt, mera spel med kusinerna och sen tomte besök precis som vanligt, paket öppning precis som vanligt men i år var jag extra glad över mina presenter, massa julgodis och fika i mängder, julkonsert på tv och så svensson svensson precis som vanligt. En alldeles vanlig och underbar julafton :)

Juldagen började inte så bra men den blev bara bättre och bättre ju fler timmar som gick :) Mer go julmat, andra kusiner, braiga paket och julmusik :) På kvällen slog jag, cattis och sandra oss ihop och bjöd hit lite kompisar och spelade spel och sjöng vackert till singstar innan vi traskade bort till parken. Där jag konstaterade att HELA min familj var :) Alla syskon är så stora att vi kommer in nu. Helt sjukt. Parken var skoj men jag hade ju inte ätit sen runt 13 tiden så vid ca halv två gick jag och Joakim hem efter att jag sprungit runt hela kvällen och sörplat vatten :) Väl hemma blev det städning och en tallrik julmat. Inte alltid man äter så gott när man kommer hem mitt i natten! Men det var himla roligt att träffa mina underbaringar och dansa lite :)

Idag ska jag försöka att inte äta julmat och ikväll blir det Karlstad och utematchen mellan FBK och Frölunda. Heja FBK! Joakim ska hålla på Frölunda den svikaren :( Hoppas det inte kommer allt för mycket snö och att vi inte fryser ihjäl i våra termobyxor :D

Hur har er jul varit? :)