Directors rule!

Ikväll är det dags för lite black jack igen :) Var rätt länge sen och det var absolut länge sen det kändes som en riktigt bra kväll så i kväll ska jag va bra! Ska vara på Harry's och det blir första gången jag jobbar där, ska bli roligt. Och imorron ska jag vara på 8glas, inte mitt favorit ställe men det brukar vara hyfsat med människor efter 11 ialf.

I veckan har jag varit hos Joakim, för att kompensera för att jag inte kan vara där i helgen ;) Sett på massa OS och pluggat när han har jobbat. Det är det som är så dumt med att han bor så långt bort :( Visst det är bara 7 mil men det tar ett bra tag med buss och så. Vore mycket bättre om han bodde här! Men till hösten kommer vi ju ialf att bo tillsammans eftersom jag ska flytta ner till honom då =)

Visste ni att jag faktiskt är hyfsat bra på att argumentera för directors? Det har jag och karin ialf gjort idag och sen har vi skrivit ihop en MoU. obligatorisk uppgift i legal english och jag fattar inte varför de är obligatoriska, vi får ändå inga poäng för dem - eller lär oss speciellt mycket för den delen. Men det har var ialf den bästa uppgiften av alla vi gjort hittills!

Nu ska jag sova lite så jag orkar med ikväll. Blir en lång natt!

Puss