Joakim, 25 år

I fredags blev min filur gammal. Han fyllde halvvägs till 50 och det skulle såklart firas! :)
Det började på fredag kvällen då alla syskon och lite vänner kom på besök. Åt upp smörgåstårtan jag ansträngt mig för att hämta tidagre på dagen och drack på tok för lite och hade super trevligt :) Alla var dock försvunna redan strax efter klockan 12 p.g.a. jobb, chaufförer och en mindre avkörning :P Och just ja det glömde jag, Joakim fick en liten gris i present! Grisen heter Nasse och bor uppe på gården.

På lördan var det dags för annat besök. På eftermiddagen kom Joakims faster och farbror på oanmält besök men det var bara att duka fram lite kaffe och bullar :)
strx efter att de försvann igen var det dags att börja med den mycket lyxiga middagen vi skulle bjuda joakims föräldrar och farbror oc faster (andra) på. en väldigt trevlig kväll och även då hade alla gått hem strax efter 12. Alldeles utmärkta tider tycker jag :)

Av mig fick Joakim en liten mini weekend i Göteborg :) vi ska bo en natt på Radisson mitt i stan och bara strosa runt på stan, äta god mat och mysa. Ska bli super härligt :) Hade egentligen velat åka så vi kunde gå på Musikalen Brolle är med i (joakim är ett fan) men både jag och joakim jobbar då + att det hade blivit alldeles för dyrt för min ekonomi :(

I morron är det upp till jönet och plugg med tjejerna som gäller. Skulle på nån jurist sittning på kvällen också :) Men det får bli en lugn kväll, måste orka upp och plugga på torsdag också :)

God natt!