Whenever I hear you voice

Jag har tråkigt. Skulle jobbat idag men eftersom jag mått så fruktansvärt illa och varit yr i flera dagar så skickade de hem mig från jobbet igår och tyckte att jag skulle stanna hemma och vila idag. Ska få jobba extra dagar i nästa vecka istället. Ska ju vara ensam kock för första gången nästa helg! Ska få laga nåt kött som carina hjälper mig med på fredagen och sen på söndagen ska jag få göra nån pasta gratäng. Det ska jag nog klara! :D Bara jag får häng på hur alla apparater fungerar så ska det inte vara några problem :)

Trots att det faktiskt är hyfsat fint väder idag sitter jag inne. det är nämligen molnigt och såfort solen går i moln drabbas jag av nån typ av frossa. Är som att jag har lite feber eller nåt, för inomhus svettas jag så jag håller på att rinna bort i en liten pöl. Mycket mysigt.
Sandra åkte hem redan i morse så det är lite mer ensamt i huset idag än jag hade räknat med. Men hon mådde inte heller bra och var väl rädd att jag hade smittat henne tror jag så hon ville hem och må dåligt. som att det skulle hjälpa :P Men vi hann ialf med en liten tur på sjön igår - väldigt dåligt beslut av oss med tanke på att dt nästan blåste storm där ute. Okej jag överdriver men det tog mig en halvtimme att ro ungefär 500 meter. först i medvind kanske 10 miuter och sen i motvind 20 minuter. Sandra skulle aldrig mer ut på sjön med mig utan flytväst :P Men jag tycker det gick alldeles utmärkt med tanke på att det vara andra gången jag rodde - något som jag inte upplyste henne om innan!