Julklappsnisse

Hallå där!

Etfer mitt andra seminarium i VAT kursen igår åkte jag och Joakim till Ullared för att shoppa de sista julklapparna. Jag är inte riktigt klar än. Jag har en fader som knappt fått något av mig eftersom han inte vill ha nåt (förutom att jag ska komma hem till jul vilket jag redan lovat :)) och en syster som inte heller vill ha något. Men jag tror inte hon nöjer sig med att jag kommer hem som julklapp ;P
Men vi lyckades hitta det mesta. Joakims föräldrar är klara, farmor är typ klar, alla hans syskonbarn är klara, han syster är klar, Sandra är klar, mormor är typ klar, mamma är klar, mina kusiner är klara.

Joakim köpte julklapp till mig i fredags när jag hade första seminariet och jag och pappa fixade julklapp till Joakim i söndags så det är också klart :) Joakims julklapp är oslagbar typ. Jag tror inte jag haft en så bra idé till julklapp någonsin! Och ni som vet vad det är ni får ABSOLUT inte avslöja det för Joakim!! Det bästa av det är att han inte kommer få veta vad det är förrän den 3 Februari :D hihihi.

Just nu är det massa skoj som pågår i mitt liv. Jag håller på med ansökningen till universitet för utlandsterminen nästa höst. Det är sååå mycket mer komplicerat att välja ställen att söka till än jag hade trott. Man måste leta reda på all info själv och det tar en evighet. Jag har hittat 6 universitet hittills som känns bra, två av dom toppen! Men jag måste hitta 15 som jag ska ansöka till för att vara säker på att bli antagen till något. Men det är klart är jag inte helt nöjd med det jag blir antagen till stannar jag nog hemma och läser mer ekonomi istället.

Jag håller också på med ansökningen till ett internship i Bakersfield, California nästa sommar. Jag ska bli intervjuad av några av de som var där förra året i morron vilket ska bli roligt. Den ska bara ta 10 minuter dock så det är tur att jag redan vet vilka de är allihop :) Han som är ansarig i Usa heter Dennis och han ringde hem till oss förrförra lördagen och frågade efter mig på svenska när joakim svarade. Det tog mig säkert en halvminut innan jag förstod vem det var som ringde! Han verkar jätte trevlig och lättsam. och helt chockande att han ringde ända från usa på hemtelefonen! visserligen pratade vi bara någon minut där innan vi bytte till skype men ändå. Hade han ringt på skype på en gång hade jag varit mer beredd. Och det roligaste av allt är att vi fortsatte prata svenska i ca 10 miuter av de 20 vi pratade. Han är helt självlärd och det tog honom bara 6 månader innan han drömde på svenska - hur chockerande är inte det?! det har tagit mig nästan 10 år att börja drömma på engelska..

Nästa torsdag ska jag och hilda ut på vift. Vi ska besöka Sandra i vackra julpyntade London över helgen :) det ska bli superskoj med besök på julmarknaden i hyde park och på Harrods. :) för att inte tala om allt annat skoj vi ska pressa in på våra tre dagar :D

Nej nu är det bac to the unis som gäller..