Bästa systrarna!

Mina småttisar har än en gång bevisat att de är bäst. Jag är uppe i Munket för lite avkoppling efter en tuff modul och för att bli lite grattad i förskott. Igår hade Sandra och jag bestämt att vi skulle se på Sex and the City och äta onyttigheter hela eftermiddagen. Rätt vad det är kommer Cattis och dyker ner i sängen hos oss och jag tänker inte mer på det, hon kommer och går titt som tätt hos mamma och pappa. När ett avsnitt är slut så ställer sig sandra upp och ber mig ställa mig upp också.
 - Varför det? säger jag men ställer mig upp.
Då sliter Sandra fram en ögonbindel
- Sex and the city race, så fan heller! och binder för mina ögon.
Ut i hallen med mig, in i bilen och hela tiden har jag förbundna ögon. Misstänker och hoppas på att de kidnappar mig till spa, det hade jag nämligen önskat mig. Men eftersom jag känner mina systrar fasar jag lite för att de tänker tvinga mig att göra nåt ännu mer hälsosamt - typ gå på en vandring i skogen och fika och ha det mysigt ;P Men samtidigt så är jag osäker på om de verkligen skulle vara roade av det. Men de åker runt med mig i Munkfors ett tag och jag hänger med i början men sen svänger bilen på ett sätt så jag inte har nån aning om var vi är! Men 40 minuter senare så kör vi över ett järnvägsspår och hoppet tänds ordentligt. Sen stannar vi för ett rödljus och strax efter det stannar vi till igen men kör sedan genast till vänster. Nu hoppas jag ordentligt och tänker för mig själv "om vi svänger till höger så måste vi vara påväg till Selma Spa". Och visst svängde bilen till höger! Selma Spa, wow vilken födelsedagspresent! Men så parkerar vi och jag måste sitta still med ögonbindeln på medan Sandra springer iväg. Hinner börja ifrågasätta mig själv lite men ändå inte innan Sandra är tillbaka, jag får kliva ur bilen, blir snurrad några varv, får ta av bindeln, blir EXTREMT bländad av ljuset, vänder mig om och ser att vi faktiskt är vid Selma Spa i Sunne! :D

Blev en hel härlig eftrmiddag med bubblande i poolen, lite vattengympa, skratt, massa god frukt, bastubadande och lite chins med hjälp av bryggorna ;P Men presenten stannade inte här. Vid halv sju var det dags för trerätters på etage restaurangen! Det var super spännande att inte få välja mat själv utvara tvungen att äta det som serverades - ingen av de tre rätterna var något jag hade valt själv men det var RIKTIGT, RIKTIGT gott!

Till förrätt fick vi gravad biff med granatäpple, gele och palsternackspure´(skumma smaker men jätte gott! Hade adlrig beställt det själv)
Till varmrätt fick vi nån slags hälleflundra, rödvinssås, stompad potitis, kantareller och sparris (inte heller något jag hde beställt själv, men har aldrig ätit en så god fisk! Den bara smälte bort i munnen. Rödvinssåsen var dock lite malplacerad tyckte jag. Men rätten som helhet MUMS!)
Och efterrätten bestod av den godaste glassen jag NÅGONSIN ätit, med havtorn, nötter, karameliserade apelsinskal, jätte god choklad och sirap. MUMS!

En otroligt bra födelsedagspresent! Och det bästa var att jag fick en hel dag med mina systrar, de bästa som finns! <3