framtidsdrömmar

jag tycker attdet här med framtidsdrömmar är lite läskigt. Jag vet inte vad det beror på men av någon anledning har jag svårt för fantisera ihop min framtid. Det känns ganska trist att jag har en sådan spärr inom mig. Visst kan jag tänka på vad jag vill uppnå i livet och vilka människor jag vill ha med mig genom hela livet men det känns aldrig "så ska det vara!" liksom.
Men bara för att tänkte jag berätta om några av de tankar jag har inom mig. Att se dem nedskrivna kanske underlättar vidare fantasier..
Det enda jag alltid ser i alla drömmar är att det är jag och Joakim för alltid. Han är min och jag är hans.Vi är varandras. Om några år ska vi gifta oss och fira det med alla våra vänner och familjer och det kommer vara en strålande dag i Sunne :D Jag vet precis hur jag vill ha det, men i det ingår Inte Joakims version så den måste formodligen omvandlas något ;)
Såsmåning om får vi sällakap av en liten varelse som kommer vara helt och hållet våran och heta Hugo, Oliver eller Ella. Livet kommer kretsa runt vår familj och våra härliga vänner. Jag är förhoppningsvis en lika bra mamma som min mamma är och lyckas vara kompis med den lilla och inte bara förälder. Den lilla växer upp till en underbar person och är lycklig, kan det bli bättre?
Tack vare den härliga stämningen vi har bland familj och vänner där vi litar på varandra och har roligt har jag även lyckats bea på jobbet. Efrer att ha provat på livet som skattehandläggare och bankjurist har jag hittat ett stimulerande, utvecklande jobb som bolagshurist på ett mellanstort bolag någonstans. När jag gar tillräckligt mycket livserfarenhet letar jag reda på folk med annorlunda erfarenheter än mig och startar en juridisk konsultfirma. Hela tiden nya utmaningar och nya människor, perfekt.
Jag har även möjligheter till att resa ofta, både i jobbet för att lära nya saker och med vänner och familj för att mysa och se världen.
Det känns förresten som en utmärkt framtidsdröm.. Jag gillar den!
vad drömmer ni om?
jag drömmer också om att joakim ska sluta snarka, det låter för hemskt!! stackarn kan inte sova bra alls i natt :(