Decisions

Hallå i svängen!

Jag har glömt bort att skriva ett tag nu igen. JAg har haft fullt upp i skolan som vanligt och njutit av vädret under helgen :)
Ialf så har jag fattat stora beslut under helgen. Som ni redan vet så ska jag inte åka till USA till hösten som jag nästan hade tänkt göra. Istället funderade jag på att läsa lite ekonomi och förbättra den sidan av mig eller kanske lite förvaltningsrätt på distans. Men så hörde jag talas om en liten klasskompis till mig som funderade på att tillgodoräkna sig lite språk som han läst innan och bara läsa 15 hp till hösten. Då lystrade jag genast och bokade en tid hos studievägledaren. Jag har ju faktiskt läst 55,5 hp Engelska som jag kanske kunde dra nytta av. Och tänk det kan jag göra! Detta betyder ju då att jag tack vare mina engelska studier hösten 2007 kan ta min MASTEREXAM I AFFÄRSJURIDIK redan vid jul 2012!! ;D

Först blev jag skräckslagen när jag hörde det, min tid försvinner vad ska jag göra med livet?! Men sen tänkte jag.. hmm, då kommer jag ut på marknaden när nästan inga andra gör det och förhoppningsvis får jag ett litet försprång då ;P IAlf så kan ju livet starta ett halvår tidigare och det vore ju något det! :)

Förövrigt var jag på intervju idag som gick bra. Jag sa inget som var tokigt alls och de var lite små imade över min varierande cv ;P Vem skulle inte vara det ialf?! :D Så håll tummaarna för att jag får ett roligt samtial i början på april och inte ett dystert :)

I skolan har vi precis börjat med internationell individbeskattning. Det är lättare än jag trodde och väldigt intressant. Men det kommer bli en jobbig redovisning nästa onsdag. Den är i Göteborg hos Deloitte och den ska vara på engelska. Jag har helt glömt alla termer för det här.. Det ärju trots allt ett helt år sedan jag läste det på engelska. Nu har jag ju lärt om allt på svenska..  Men det kommer gå strålande ändå! Positivt tänkande...

Färjestad vann första semi-final matchen igår också. Mycket trevligt! Blev inte direkt sämre av att AIK vann sin heller. Pappas och mitt lag mot varandra i final vore nåt :) Heja FBK!!