Myser

Dagarna efter jul har varit fulla med mys. 

På annandagen var det systertid som stod på schemat då jag och C åkte till stan för att shoppa. Jag köpte en hel del kläder till Hugo och en deo till mig själv ;) när vi åt en sen lunch bestämde vi oss för att gå på hockey istället för att se på bio som vi hade tänkt. Eftersom matchen blivit framskjute med över en timme skulle vi ändå hinna shoppa lagom länge :) ingen av oss var dock på något vidare shoppinghumör Så vi var vid arenan samtidigt som motståndarlaget dök upp i buss. Tyvärr förlorade ju FBK men det var roligt ändå :) 

Igår tog jag igen massa mystid med Hugo och kramade honom typ hela dagen. På kvällen åkte vi till hans kompis Albin så de fick byta julklappar och hans föräldrar bjöd oss på tacos :) 

Idag har det också varit Hugogos som stått på schemat :) han är lätt den sötaste som finns! <3 på eftermiddagen åkte vi till Thomas för att han och Hugo skulle få gosa lite och Hugo fick ytterligare en julklapp. En fin krokodil i trä, en likadan som han fick av mormor o morfar så nu kan han ha en här och en hemma! Vilket är perfekt eftersom mormor ville att Hugo skulle spara några julklappar här för att ha att leka med (våra gamla leksaker är inte lika skojiga som nya tydligen) :) 

Julklappar från Albin :) 

Det är så roligt att se hur snabbt Hugo utvecklas nu. För varje dag så lär han sig att sitta lite stadigare, lite längre. Han sträcker sig efter leksaker och får tag i dem - och håller fast dem tills han släpper dem (medvetet alltså). Han sträcker sig även efter ansikten och vill gärna klappa på pannor, dra i näsor, stoppa in sina små fingrar i öron och munnar och det absolut bästa - trassla in sina händer i långt hår! 

Han pratar som bara den och testar extremt höga decibelljud och mörkare ljud. Han härmas när man skrattar och kiknar av skratt när jag härmar honom. Åh hans skratt! Det är det absolut vackraste ljudet jag vet! Det slår hans hjärtslag med hästlängder! <3