Helgen

Nu är gisledagarna här igen! Så konstigt att veta att det redan är ett helt år sedan jag hade min diplomeringscermoni för att fira fem år av avklarade juridikstudier! :) det var en väldigt rolig dag! :) så kul att vandra in på rad till den där väldigt amerikanska examenslåten och veta att någonstans i rummet (två rader precis bakom mig visade det sig) satt mamma och grät av alla känslor. :) 

Hur som helst så var det inte det jag skulle berätta om! 
Gisledagarna är här - party i dagarna fyra i år eftersom det är långhelg. Men inte för mig! Istället ska jag jobba ikväll 20-02 ungefär och i morgonkväll 22-02 ungefär. Men det hindrar inte att jag ska ha kul ialf :) eftersom jobbet går ut på att besöka restaurangerna och krogarna runt om i Gislaved :) Kommer dock vara sjukt trött! Vaknade vid sex i morse igen- men vägrade gå upp och försökte somna om ända till  kvart över åtta då jag gav upp. 

Nu på förmiddagen har jag målat klart skötbordet och spjälsängen :) tror det kommer bli riktigt bra när vi skruvat ihop dem igen :) men först funderar vi på om man måste lacka dem också? För att stänga inne färgen liksom? Så vi ska åka in till färghandeln och fråga :) 

Har ju finbesök i form av Sister, Thomas och två av Sandras kompisar, Jenny och Victoria. Tjejerna har gett sig av till High Chaparral men Thomas hänger i soffan med Joakim och ser på konstiga serier på Discovery..
Trots att det är jättefint väder ute! Killar är konstiga!