Magont

Vår lilla plutt har haft ont i magen i natt. Från strax efter klockan 2 till klockan 5 grät han mer eller mindre hela tiden nästan. Joakim satte sig i soffan med honom första timmen och han var relativt lugn ett tag när jag lyckades slumra till tror jag. Sen började han gråta igen vid halv 4 och då gick jag ner och tog över. Han grät, somnade, suckade, spände sig och började om med gråten igen. Stackars liten 😔 vi gick runt, vi halvlåg i soffan och vi satt i soffan. Hela tiden med Hugos mage pressad mot min egen. Alla försök till andra positioner resulterade i ännu mer gråt. Strax före klockan 5 kom Joakim ner igen. Han satte sig i soffan med oss eftersom ingen av oss kan sova när han gråter. Jag började sjunga imse vimse spindel om och om igen medan Joakim blundade och Bones gick på tvn. Runt klockan 5 hade han varit lugn i min famn säkert 40 imse vimse så vi gick upp till vår säng (tänkte att Joakim kanske kunde somna då ialf). Både Hugo och Joakim somnade faktiskt! Hugo sov till 6 då började han gråta igen och pruttade till sist ordentligt! Sedan dess har varit lugn. Alltså på så sätt att han springer runt och leker och skrattar på nedervåningen med Joakim. Jag ska sova egentligen. Är dock alldeles för uppjagad efter natten för det. Men vet att jag måste för snart är det strålande sol och då kan jag inte sova alls men kommer vara alldeles för trött för att vara en bra människa redan vid klockan 10.

Men sånna här nätter är det värsta som finns! När inget man gör hjälper och man inte riktigt vet vad som är fel. Vi tror dock på magen för han åt enormt mycket mat igår. Han blev liksom aldrig nöjd. Den stora boven är nog att han fick smaka pizzakanter av mig och lite pizza av sin mormor. Ingen mer pizza för Hugo! Han har smakat kanter förut och det har gått bra, men inte på dagar när han ätit så mycket annat som idag förstås. Igår menar jag. 
Här var han inte ens tre månader än men ändå visste han hur mamma skulle känna sig nästan elva månader senare och kunde illustrera det så träffande! ❤️