Babymassage

Nu är vi nyss hemkomna från babymassage, second edition. Det var lite mysigare den här gången eftersom det var sex bebisar istället för typ tjugo ;) så nu har Hugo träffat några av sina blivande klasskompisar, förmodligen! De verkade trevliga. En bebis var ledsen nästan hela tiden, en trött sötnos. Men de andra var rätt pigga och nyfikna. Hugo fick en vän som heter Melker. De skakade hand flera gånger (sen tog Melker tag i mitt lillfinger och skakade det också, tafsade på mina strumpor och försökte äta upp mina byxor- precis som Hugo med andra ord!) och var så gulliga så! Han verkade vara rätt förtjust i en liten Alva och en Olle också. De jollrade ikapp och tittade på varandra. Men de var lite längre bort så dem kunde han inte skaka hand med ;)


Skräll att vi var först.. 

Nu sitter han på altanen och sover i sitt babyskydd och jag ligger i soffan. Har ätit lunch och ser på konståkning :) så trevligt att för en gångs skull kunna se det! Den minst skojiga tävlingen just nu men ändå :) Jeej ty4! 

I eftermiddag kommer det hit en söt bebis för att leka med Hugo! Han tar med sig sin mamma också så jag får nån att leka med ett tag :) ska bli väldigt roligt med lite sällskap! 

En busHugo i morse :)