Inskolningen har börjat!

Idag har vi gjort första dagen på Hugos inskolning. Den var inte alls speciellt dramatisk. Jag trodde att jag skulle lämna honom i kanske 30-60 minuter redan idag men det behövde jag inte göra 😃 Hugos dagmamma ville ha kvar mig hela tiden idag och i morgon. Hurra! Det kanske är så man gör en inskolning överallt? Hur som helst så tycker jag att det är underbart att inte behöva gå iväg förrän på onsdag! 

Idag var det bara ett av de andra barnen där så det var väldigt lugnt och bra. Hugo och han började leka efter ett tag, tittut, följa John (den större killen följde efter Hugo först och sen följde Hugo efter honom - urgulliga!) och tom prata lite på sitt obegripliga språk! 😊 imorgon skulle det bli fler barn trodde dagmamman (några som varit sjuka och några som var lediga idag) så det blir nog mer fart då! 

Hugo fikade lite banan och visade upp sin fina ät-teknik! För någon som bara ätit själv i en vecka är han fruktansvärt duktig faktiskt! Han vänder inte skeden uppochner ofta (kanske en eller två gånger per portion Max) och det mesta på skeden hamnar i munnen på första försöket! 😊 så duktig! 
Min teori är att han testade att äta själv några gånger i somras men kände att det inte gick så bra (då vände han skeden uppochner) och valde därför att vägra äta själv. Det har han ju gjort genom att gråta och vända bort huvudet så fort vi försökt ge honom skeden eller lagt ner skeden på tallriken. Men så förra fredagen kände "nu kan jag nog det här med att äta själv!" Så efter att han tröttnat på att bli matad med tacogratängen och jag ställt hans tallrik med skeden i (med mat på) precis vid hans små händer började han skyffla in maten som att han inte gjort annat! Joakim filmade och ringde mina föräldrar på FaceTime eftersom Hugo och jag pratade med moster Cattis på FaceTime på min mobil. Så många fick se det live första gången det hände 😊
Storätaren Hugo! 
Lilla plutten dricker tom helt själv ur små glas utan att spilla allt för mycket ❤️ stora glas däremot går inte alls bra - då blir det blött! 😂