På väg hem

Vi styrde om våra planer för Joakims första semestervecka så vi kan finnas där för Joakims familj. Därför är vi på väg hem till Småland nu istället för att stanna i Värmland veckan ut. Vi har nämligen två glädjepiller i vår familj och de behövs verkligen nu!

När vi åkte upp i torsdags så sov Nora hela vägen. Inte ett stopp för hennes skull, även om hon var lite sur sista milen. Hugo däremot var arg, ledsen, sur och skrikig halva vägen. Det slutade med att han till sist kräktes upp allt snor han svalt under vägen. Det var i den vevan Nora vaknade. Men på det hela var det ändå en relativt enkel färd upp med två barn!

Jag tänkte därför att färden ner skulle bli för hemsk. Behöva stanna varje mil för att amma Nora, Hugo skulle vara sur hela vägen osv.
Men det har varit väldigt lugnt hittills! (Vi har ungefär en timme kvar)
Vi fick stanna två gånger för att amma Nora när vi åkt i ungefär 1,5 h. Hugo vaknade när bilen stannade, båda barnen hade sovit fram tills dess.
Sen stannade vi för att äta och ta en sväng på Biltema. Medan Joakim och Hugo shoppade satte jag mig i bilen med Nora så hon fick äta, få en ny blöja och bara gosa lite. Hon är så himla gosig den tjejen! Ska helst vara k någons famn dygnet runt ❤️

Nu har Hugo precis somnat igen och Nora har sovit sen vi åkte från Biltema.