Trädgård

Vår trädgård är rätt amazing! Tyvärr alldeles för bortglömd då vi varit gravida eller haft barn under två år ända sen vi flyttade hit. Men vi har planer för den, om vi har! Och även i sin bortglömdhet är det som ett grönt litet paradis såhär års! 😍

Till att börja med har vi baksidan, där vi har "lekparken", tre altaner, en kulle och en del rabatter. Det hade absolut varit tillräckligt med trädgård med bara baksidan! Om vi hade bott inne i samhället hade vi förmodligen haft riktigt stor trädgård med bara den ytan. 

Men eftersom vi inte vill bo i ett samhälle (läs:jag hade inte haft något emot det då - nu vet jag inte om jag hade kunnat byta bort stillheten här) fick vi så mycket mer på köpet! En liten damm, en bäck, plats för en grillstuga, en gäststuga, öppna ytor och massa mysiga broar och sittplatser. Vi har tom några små vattenfall i trädgården. Så vackert! 


Och ja, lite oroande med tanke på barnen. Mest då för kompisar som barnen tar hem när de är så stora att de får vara ute själva. Kompisar som inte har en egen bäck och har hört "vad gäller vid bäcken?"sen de var ca ett halvår gamla. Men det är ett senare problem! Just nu är det bara ljuvligt med en så härlig trädgård! 

Vårt mysiga hus! Så mycket planer som vi har för det och trädgården.. synd att vi inte är miljonärer så det måste göras så fasligt långa tidsplaner för att genomföra ens en bråkdel av allt vi vill göra 😅 vi trivs jättebra nu också men eftersom vi inte gjort vid det så mycket än är det ju egentligen bara barnens rum och tv-rummet som är vi. Allt annat är det någon annan som gjort. Så det finns planer som sagt. För i stort sett allt! 😁