Rapport

Jag kom precis på att jag aldrig återkopplade här om hur det går med min livsstilsomläggning i februari. Svaret är att det går pissdåligt. Noll fokus och så dålig karaktär, verkligen! 


Det gick riktigt bra första veckan i februari, men så sträckte jag mig i ryggen när jag skurade badkaret (gör inte det! Så vidrigt!) och kunde knappt röra mig. Det var så vidrigt att Joakim fick vara hemma från jobbet i en dag. Eller var det två tom? Hemskt. Sen satt ju det där i nästan 1,5 vecka. Efter det återupptog jag aldrig min 7 MWO. Fortfarande inte gjort.. 

Inte slutade jag dricka Cola heller. Gick bra tills vi åkte upp till Värmland helgen runt den 10 tror jag. Då var det middag och bio med syster Sandra vilket innebar massa god mat, godis och Cola. Sen blev det bara mer av den varan även hemma. 

Jag har dock hållt hårt i det här med grönt i varje måltid! Det har jag faktiskt. Och vi har provat massa nya nyttigare maträtter, även lite vegetariska som har varit riktigt goda eller ialf helt okej allihop! 😊 så just vad det gäller maten går det ialf åt rätt håll. Även om jag måste skärpa mig här också! 

Promenader har jag fått till någon gång i veckan ialf och även varit iväg på min torsdagsträning. I torsdags var jag dock ute och testade att jogga i intervaller. Första gången sedan gravidillamåendet med Nora slog till på allvar. Det gick bra! Så idag provade jag att jogga lite igen. En väldigt begränsad strecka, kanske 200 meter eller så. 

Jag har någon sorts spärr i mig som säger "allt blir lättare när du börjar jobba". Nu är ju det såpass nära som nästa måndag (iiii!) men att skuta upp allt i två månader är ju inte bra.. 

Min nya plan ser ut som följer:
Gå upp vid 6 för promenad/jogg före jobbet måndag och onsdag, eventuellt fredag också men känns orealistiskt med tre dagar direkt. Så bättre med två som mål!
Försöka mig på smoothies till frukost (istället för den trista gröten). 
Skaffa en fruktskål till skrivbordet på jobbet. 
Matlådan ska med till jobbet varje dag - och ätas! Inget spontant restaurangbesök med kollegor. Planerade luncher ute är dock okej (för det sker så enormt sällan 😂)
Vi planerar middagarna för hela veckan veckan före. Storhandlar och undviker därmed shopping pga sug efter Cola tex. 

I helgen ska vi dock till Värmland och det betyder pizza! 😃 dessutom ska vi på 30-årsfest så mer onyttigheter där. Men nya tag på måndag! Och såklart i morgon och på torsdag 😊