Vablandet

Jag fick hämta hem barnen från förskolan vid 9 i torsdags för att Hugo hade kräkts. Han var pigg och glad trots det och till lunch åt han 10 (!!) köttbullar och makaroner. Han har inte visat en enda liten tendens till att må illa eller ha ont i magen på hela helgen. Men vi höll oss isolerade tills på söndag ialf. Då åkte Joakim och barnen ut till farfar för att fira farsdag. 

Jag jobbade hemifrån på fredag för att inte riskera att smitta någon, så trist! Egentligen var tanken att jag och Therese skulle åka till Göteborg på tjejhelg men vi ställde in den 😔 Stackarn har haft magsjuka i familjen flera gånger under sommaren så jag hade garanterat smittat henne även om jag inte har några symptom. Så himla tråkigt och så jäkla typiskt! Men vi har en helg innestående nu ❤️
(null)

Hur som helst, i morse åkte vi till förskolan som vanligt. Hugo hoppade runt och var pigg och glad. Vid halv 12 ringer förskolan. Hugo har kräkts igen. What?! Bara att hämta hem mina små gullungar för minst 48 h vabande, igen. 
Idag har han dock mått dåligt på riktigt. Han har inte velat äta några stora mängder och kräkts en gång hemma. Annars har det varit lugnt. Han har sovit i tre timmar (Nora har inte sovit i tre timmar 😅) så jag hoppas han får en lugn natt! 

Än så länge visar inte Nora eller jag några tecken på smitta, men det lär inte dröja länge.. jag försöker känna efter hela tiden om jag magsjuk-illamående eller huvudet-snurrar-illamående men jag vet inte. Hittills inga tecken. Håll tummarna för att vi klarar oss! 🙏🏼
(null)