Sjuklig helg

God dag!

Veckan som gått har jag mest spenderat med sjuklig huvuvdvärk, aldrig haft migrän men det känns som att jag kan ha haft huvudvärk i närheten av sådan smärta. på onsdagen fick jag ialf pallra mig in till jönet för att ha två vattenpass. Vaknade då på torsdagen med lätt feber frossa, härligt! Men hade obligatoriskt tutorial i skolan så det var bara att åka in ialf. Vår nitiska lärare sänker vårt betyg ett ECT steg för varje tutorial vi missar. Alltså inte missa något! Under dagen så gjorde jag allt för att få tag på e vikarie till mitt vattenpass på kvällen men ingen kunde så det vara bara att stick dit och köra med feber. Det gick bra och jag tror jag var lite hög på alla ipren jag smållde i mig för att inte svimma. Men på fredagen kom smällen och jag mådde för jävligt. Fram på eftermiddagen började jag dock känna mig som en människa igen och tog en sväng in till gislaved för att hämta min nya mobil :D och mer astma medicin- onödiga utgifter!

Det är en HTC Wildfire och jag är kär! :)  Jag kan inte riktigt med den än och det tar en evighet att skriva sms, men den är sngg och väldigt trevlig. Har använt den till att ta massa skojiga bilder på kissungarna idag. Men sen fick jag promenera hem för att bli av med trycket i lungorna - dumma astma/allergi!

Igår jobbade jag utanför Tanka i smålandstenar mellan 10 och 16. försökte övertala de 40 personerna som tankade att de måste uppgradera sitt volvokort till ett volvovisa. Det gick sådär - 11 stycken gjorde det. Men vad skulle vi göra liksom? Omvände ialf några stycken :) Det var himla tråkigt och himla kallt men jag hade ialf söta jeanette med mig som sällskap :)
På kvällen så tog vi med oss våra pojkar in till Chili Thai för lite kvällsmat. Sjukt gott med Mongolisk barbeque :)

Idag har jag som sagt varit uppe på gården och lekt fotograf. HAr också hunnit med att ändra lite i mitt pm efter att min snälla morbror läst igenom det. Tur att det finns nån mer i släkten som vet vad borgen och skuldebrev är :D

Snart kommer min sjukling till älskling in och då ska vi gosa ner oss i soffan under typ 20 filtar var och bara ligga där hela dagen. Han med sin onda hals och jag med min huvudvärk.

Ha en trevlig söndag!