Rapport för januari

idag är det sista januari och första månaden på väg mot mina nya vanor har gått. 

Det har gått både bra och mindre bra! 
1. Jag har inte kört 31 pass av 7 MWO-appen. Jag har kört 28. Var helt täppt i huvudet av snor i förra veckan, men försökte ta igen det nu ändå så körde 4 gånger i söndags och tre gånger igår. Planen var att köra 3 gånger idag också men jag har noll energi kvar efter dagen med två barn som velat bli burna exakt hela tiden. Även under vår vagnpromenad på 40 min. Riktigt svettigt där ett tag! 😂 
Så jag får erkänna mig besegrad på denna punkt och försöka göra bättre i februari! Målet i februari är att köra appen 2 gånger varannan dag. 

Dessutom har jag tagit tag i min "gympa" som det så fint heter. Den här terminen kör jag cirkelträning- tabata. Det har varit två pass hittills, ett av varje. Mördarpass båda två! Så skönt efteråt! 😊 så det har ändå varit en okej första månad även om jag misslyckats med mitt mål. 

2. Mer grönt. Yes. Grönsaker har legat på tallriken till varje mål! Dock inte frukost faktiskt. Den består av gröt. 

3. Ingen hämtmat efter den 10. Nope. På Joakims födelsedag önskade han pizza och jag beställde också en pizza. Dock en med mest sallad på! 😜 överraskande fräsch faktiskt. Och helt ny storlek! Inte alls så stor som de varit så det var ett plus 😊

Ja, jag har inte skött mig exemplariskt men jag gör framsteg ialf! Vågen har behandlat mig extremt elakt. Jag har ställt mig på den tre gånger och den har visat neråt varje gång - yey! Så i måndags ställde jag mig på den igen (fast jag tänkte låta bli) och hade då gått ner igen! En sån där magisk gräns passerades så jag blev jätteglad! Det kändes nämligen bra i kroppen och när jag mätte mig innan hade det försvunnit en cm i midjan och en cm över höfterna. 

Men eftersom det var en magisk gräns ville jag dubbelkolla tre minuter senare. Nej, då visade vågen 8 kg mer! Alltså exakt som när januari började. Så elakt! 

Så nu testade jag att ställa den på ett ställe som är lätt att komma ihåg exakt vart den stod och så ställde jag Hugo på vågen. Eftersom vi var på BVC i fredags vet jag ju vad han ska väga om vågen visar rätt. Det gjorde den tyvärr - när den visade 8 kg mer än tidigare på morgonen. 

MEN måttbandet har varit snällare! - 1,5 cm i midjan och - 2 cm över höfterna. Alltid något 😊 och viktigare än att vågen går neråt. 

Mål för februari
1. Få bättre koll på vad jag äter. Fortsätta med grönsakerna.
2. 7 MWO två gånger varannan dag.
3. Ingen hämtmat. Däremot ska vi på dejt och ska vi då på restaurang får jag såklart frossa 😍
4. Colan. Den måste bort.