Vecka 27

Så var vi här, vecka 27. Snart har vi kommit fram till vecka 30! Då är det bara ynka tio veckor kvar tills Mini är hos oss ❤️ och mindre än 100 dagar - tvåsiffrigt! Wiho! 

Jag måste erkänna att jag är rätt orolig för vad som ska hända med vårt humör när Mini väl kommit.. Hugo sover fortfarande extremt dåligt på nätterna, gråter och piper om vart annat. Hittills har inget vi försökt med hjälpt 😔 så när liten kommer och ska äta halva nätterna kommer det verkligen bli minimalt med sömn för min del.. Om jag kan amma kommer jag säkert orka tuffa på med hjälp av hormonerna - det gick ju utmärkt med Hugo. Men om amningen inte fungerar.. Fasar verkligen för det! 
Hoppas skrutten blir av med vad det nu är som stör hans nattsömn innan Mini kommer. Inte bara för hela familjs sömn utan såklart mest för hans! Han måste ju drömma vidriga saker när han är så ledsen? Eller kan det vara annat? 

Mini verkar ialf må bra i magen! Det sprattlas och håller på dygnet runt nu 😊 blir dock alltid lugn när Joakim klappar på magen och pratar med Mini ❤️ hoppas det fortsätter på utsidan också sen. Det finaste som finns tycker jag, se hur mannen jag älskar älskar våra barn 😊 jag brukar ju säga att bebisens hjärtslag genom magen är det mest magiska ljud som finns, och det är det! Men det finns ett annan ljud också. Längtar så tills jag får höra Mini på det sättet! Nämligen när Mini är i ett annat rum med Joakim och jag kan höra dem båda kikna av skratt. Kärlek! ❤️ 

Stod nere och diskade igår kväll och lyssnade på Hugo och Joakim göra just det medan de bytte till pyjamas. Underbart! 😃 

Storleken på magen skenar iväg 😊 eller ja, den växer ialf tror jag. Den är ju redan så tydlig att jag inte riktigt ser någon skillnad längre 😍 alla gravidkläder är ialf fortfarande riktigt rymliga och mina vanliga byxor klämmer åt. Så någonstans i mitten på storleksskalan är den nog. Fortsätter det i samma tempo kommer det bli tungt om 13 veckor! Men vi får se, det kanske lugnar sig lite nu när en tillväxtspurt är avklarad. Eller så gör det inte det 😊 jag gillar min Minimage hur som helst så den får gärna växa lite till! 

Kommer ni ihåg hur Hugo envisades med att sparka på samma punkt så jag fick ett blåmärke? Det är den väldigt tydliga bristningen ni ser där ❤️ tror den har blivit längre nu dock. Måste leta upp en bild och jämföra! 
Minimagen vecka 27 ❤️

Magen ser så liten ut när jag inte har kläder på mig. Så klär jag på mig och poff - magen är tre gånger så stor! Varför är det så? Borde det inte vara tvärtom? Så är det ialf för mig när jag inte är gravid.. Om jag inte har supertajta kläder på mig som suger in allt då såklart 😜