Uppsats dag nr 3

Halloj!
Idag har jag sökt fler sommarjobb. Får se om det är någon som vill ha mig :) Fick inte på turistbyrån i munket vilket var trist för då hade jag kunnat vara hemma hela sommaren men har fortfarande en chans på munkfors eller jala som det så vackert heter :)
Men för säkerhets skull har jag även sökt lite fler jobb här nere. Ska till Lindex på intervju på fredag så får vi se vad det ger. De ville ha 3 och hade tillsatt 2 och den 3 var NÄSTAN klar men hon ville träffa mig först :) Så kanske kanske kanske.
Jag har ju upplevt en mode explosion i mig själv under hösten och vintern så lindex vore ju inte helt fel hela sommaren ;P

Men idag har jag även hunnit med att sälja mina böcker från skatterätten, trevliga pengar jag fick :) Jag har lånat böcker om patent till min uppsats, inte helt lätt att hitta de böcker jag ville ha och jag vet inte ens om de är nåt att ha än. Ska börja läsa i morron. Har även suttit i nästan två timmar och jobbat med mitt inledningskapitel. Jag tycker det är svårast av allt och brukar skriva det sist ;P Men nu måste jag kunna visa upp det för Edward och de andra i min grupp nån gång i nästa vecka så det måste göras nu. Har ialf en halvklar bakgrund, ett helt ok syfte och ok avgärnsning. Metoden suger och jag måste hem och läsa bok om det i morron men annars så är det på g ialf.

Nu ska jag kila bort till Atlantis och ha två vattenpass innan det bär av hem. De andra ska till kåren ikväll och jag hade velat bli med för omväxlings skull men jag tänkte duscha hemma i morse så har ju inga ombyteskläder med mig :( Bara en fleece tröja och träningsbyxor, inte helt optimalt för att gå ut i det och sjösvett efter passen ;P