Wedding

 
Nu är vi på väg mot västkusten för sommarens bröllop! Det är min fina vän Linn som äntligen ska gifta sig med sin Alex :) 
Linn och jag träffades när vi var på språkresa för 12 år sen (vi börjar bli gamla!) tre härliga veckor på Malta. Vi gick inte i samma klass men vi hade samma ledare på fritiden och klickade helt enkelt. Vi har gjort mycket roligt ihop efter de tre veckorna men det roligaste inträffade nog sommaren 2006. Vi åkte på en roadtrip. Jag var nyss fyllda 18 år och hade inget körkort så Linn fick köra överallt. Vilkà ställen åkte vi till undrar ni? De uppenbara platserna för två tjejer på 18-19 år Såklart. Astrid Lindgrens värld och High Chaparral 😀 Så kul resa! 
 
Idag ska jag alltså få se henne säga ja till sin Alex. Precis som hon fick se mig säga ja till min Joakim för snart två år sedan. Så häftigt att så starka vänskapsband kan knytas på så kort tid på så udda platser och faktiskt bestå och utvecklas trots att vi träffats färre än tio gånger på dessa 12 år.. 
 
Så ett STORT GRATTIS till dig min älskade vän! Jag är så tacksam för att du kom fram och frågade om jag ville hänga med och köpa dricka (eller vad det nu var vi gjorde?) den där kvällen i början på språkresan för 12 år sen. Än idag har jag aldrig skrattat så mycket på en toalett som när vi upptäckte fönstret med en vägg två centimeter utanför.. ❤️