En dag på stranden

Det blev en dag på stranden. När jag vaknade i morse kände jag för en tur till Halmstad. Jag hade tur och båda våra gäster, min syster och min mamma, ville också åka dit när jag föreslog det! Hugo hade ingen talan direkt så han fick följa med! 

Vi började med en sväng inne i stan för att äta lunch. Vi hamnade på O'Learys och jag måste verkligen ge dem en eloge! Jag hade med mig en lunch som jag förberett hemma (no salt de 28 första dagarna - är bara på dag 16) men testade ändå att beställa en kycklingsallad - utan salt, parmesanost, vitlökskrutonger och dressing. Med extra tomat. Inga problem trodde servitrisen. Men hon kom tillbaka och berättade att kycklingen var försaltad så de kunde tyvärr inte göra den saltfri (Såklart, om salt tillsattes vid nedfrysningen går det ju inte att ta bort det!) jag frågade då om det var okej att jag åt min medhavda lunch. Det var inga som helst problem eftersom de inte kunde erbjuda mig det jag hade beställt! Väldigt snällt av dem! 😊 visserligen åt ju mamma och Sandra deras mat men ändå. 

Såhär tuff var Hugo i stan 😊

Efter lunch åkte vi mot Tylösand och strålande sol! 
Härligt att gå barfota i sand igen! 
Kallt som attans!!
Hugo gillade inte havet så han kämpade sig fast vid mig <3 älskar att han kramas tillbaka nu! 

När vi besökt det iskalla havet (Hugo ville inte känna så han slapp) klättrade vi upp på en sanddyn för att fika lite :) 

Hugo ville ha kaffe! 


"Titta på mormor!"