Beräknad födsel

Dagen är här! Idag hade jag varit gravid i 280 dagar om graviditeten hade fortsatt som den skulle. Det hade isåfall betytt att Hugo hade fötts på min namnsdag :) men istället har jag redan fått börja lära känna det lilla miraklet som är min son! Hela 17 dagar gammal är han idag. <3 

Återhämtningen går framåt :) 

Natten har varit lite bättre än vanligt måste jag säga. Mina två pojkar gav mig sovtid igår kväll. Så vid halv 10 gick jag upp medan de stannade kvar nere till halv 12 ungefär, härliga sömn! Men sen behövde liten äta strax efter 12, strax efter 1 (till halv 3!), halv 5, halv 6 och vid 7. Sista gången ammade vi i sängen och jag lyckades faktiskt koppla av såpass mycket att jag kände mig lite utvilad när liten började ge ifrån sig ljud vid kvart i 9 :) 

Nu har vi förflyttat oss ner till soffan där vi har ammat igen och nu vilar liten. Han har varit väldigt gråtig under morgonen, därför han har ammat så mycket. Enda sättet att få tyst på honom och han behöver ju äta massa :) 

Sötaste Hugo 

En helt annan sak, i söndags firade jag och Joakim treårig förlovningsdag men vi hade fullt upp med Hugo så vi glömde bort det! Kom på det i tisdagskväll när vi skulle sova :) vi som alltid varit så bra på att komma ihåg våra datum och firat med blommor eller speciell middag. Men det är ändå okej den här gången, vi hade ju någon viktigare att tänka på :) 

Love <3