Bio i tretal

I natt var jag och kära lilla syster på bio. Eller i natt och i natt, den första bion började klockan sex och det var Twilight. Vid nio började New moon  och kvart i 12 började Eclipse vilken var den film jag ville se. Har visserligen sett både Twilight och New moon ex antal gånger men aldrig på bio så det var skoj att faktiskt få se hur omgivningarna ser ut, hur skådespelarna ser ut och minspel och sådant som inte har synts så bra i mina versioner :P Och Eclipse var så bra! Den första filmen som följer boken på ett helt okej sätt. De lyckades få med mycket av humorn som faktiskt finns i böckerna (det har jag saknat i de andra två) de fick med konversationerna mellan Bella och hennes föräldrar, mellan Bella och Edward och Jacob men även mellan Edward och Jacob. Den var såklart inte i närheten av att vara lika bra som boken men nämn en film som är det?! :D

förövrigt så mår jag bara allmänt piss illa och har åkt hem från jobbet. Vi skulle laga köttfärslimpa och ju längre vi höll på desto mer illa mådde jag. Tillsist kastade dem nästan ut mig och chefen sa åt mig att komma en extra dag i nästa vecka istället. Jag var för att citera henne " helt blek under den där brännan du har". Inte vet jag vilken bränna hon menade men blekheten kan jag hålla med om, för att inte tala om ögonen. De är helt färglösa! Lite läskigt..

Nej nu ska jag lägga mig i sängen (återigen) och kanske försöka läsa lite eller se på film. Beror på om sis vill joina mig eller om hon vill sysselsätta sig med nåt annat. Och snart kommer Joakim hem :) I morron är vi officielt sambos! :D jag kommer få min post hit, hans hemförsäkring gäller för mig och massa sånna vuxensaker! MUMS!