Sjukstuga

Blä! Det är ordet som sammanfattar sista dygnet. Både jag och Joakim har åkt på magsjuka. Tack och lov med några timmars mellanrum och de värsta perioderna på natten när barnen sov! 

Joakim var först ut och lagom tills han somnade var det min tur. När barnen kom ner vid klockan 6 på morgonen gick jag upp för att sova. Då hade det äntligen lugnat ner sig och jag fick sova i tre timmar. Joakim har varit en pärla och varit nere med barnen hela förmiddagen medan han sen sovit i soffan på eftermiddagen när barnen och jag "sett" på film. 

Barnen har såklart varit hemma från förskolan och får stanna hemma tills de obligatoriska timmarna har gått, även om de mår bra. De kräktes i förra veckan så de har redan varit hemma en vecka så givetvis har de varit på ett extra busigt humör idag. Men efter kvällsmaten har de varit "lugna" och suttit/gått runt i soffan och sett på sin iPad. 

Jag har precis läst en Pettson och Findus bok för Hugo medan Joakim i detta nu läser en bok för Nora. Jag siktar på att gå upp och sova så snart båda barnen somnat ordentligt. Hela kroppen värker och magen bubblar - men har fått behålla tre riskakor sedan lunch (när jag vågade mig på att tugga) och knaprar just nu på en skorpa så förhoppningsvis ska jag få lite sömn inatt! 

(null)