Sportnörd

Nu var det ett tag sedan jag skrev här.  Hela förra veckan hade jag och Hugo besök av mamma och Sandra. Mamma i rullstol. Det var ett äventyr men nu vet vi att vårt hus inte är helt optimalt för rullstolar. Man måste upp för trappor (eller ner) för att ta sig in. Trots att vi faktiskt har fyra ingångar, plus två dörrar på över våningen. Mamma kunde hoppa på kryckor också så hon tog sig in bra ändå :) 

Men det var mysigt att ha dem här! Så härligt med sällskap när Joakim jobbar. Hans dagar är ju alltid ganska långa. :( men nu ska han vara ledig tio dagar i sträck! Föräldraledig 😊 ska bli så himla underbart så det ska vi fira med tacos ikväll! 

Helgen spenderade vi uppe i Värmland. Vi åkte upp redan på torsdag eftermiddag :) under helgen var Joakim och jag på vår andra date sedan Hugo föddes :) mat och hockey - bästa daten <3  det blev även lite gos med några av mina kompisar, mormor och så fick Hugo äntligen träffa lilla Albin :) givetvis gosade Hugo med sin fina gudfar en hel kväll - och kräktes såklart på honom! 😂 

Den här veckan har gått snabbt! I måndags var Hugo hos faster Åsa medan vi äntligen fixade konton till Hugo. Så nu har han fått ett sparkonto och fonder :) igår besökte han faster malin (tillsammans med mig) under dagen och på kvällen fick Hugo besök av farmor, farfar och faster Anna. Och idag har Hugo haft besök av faster Susanne. Vi tog även en lång härlig promenad. Så konstigt att inte köra vagnen! Vet inte riktigt vad jag ska köra med händerna ;) 

Nu ligger Hugo i sitt babygym. Tänkte att han ville leka lite men han försökte nästan vrida huvudet av sig för att få se handbollen på tv istället! Så jag drog till slut bak gymmet och snurrade på det så får han väl se slutet på matchen 😊 tre månader och sportnörd - mammas lilla kille <3