Jobbdag

Tanken var att jag skulle vara på kontoret under förmiddagen idag och i morgon. Förmiddagen blev till strax efter klockan 1600. Morgondagen lär inte bli kortare.. 

Men vi har fått en del gjort, diskuterat en del, fixat tillbaka ett avgörande program som försvann i flytten och gjort en "to do" lista inför i morgon. Nu när vi vet lite mer hur den andra är. 

Det blev dock väldigt rörigt. Vikarien återhämtar sig från en influensa och vill det sig riktigt illa är jag på väg att åka på en ordentlig förkylning :( så lite mosiga i hjärnorna var vi allt. Men vi hade så mycket att göra att jag fortfarande inte hade ätit lunch när jag kom hem vid kvart i 5! Imorgon får vi tvinga oss till en lunch tror jag bestämt! 

Hugo har haft det bra med sin farmor och farfar hela dagen :) de har myst och lekt och ätit! Samma saker står på schemat inför i morgon när de kommer igen :) 

Hoppas vi får sova bättre i natt också. Hugo var ledsen med jämna mellanrum hela natten så jag fick sova i fem timmar, som blev avbrutna av gnäll en-tre gånger i timmen. Jobbigt när man är van att ialf få 2-3 timmar sammanhängande sömn! 

Selfie från i morse