Resumé

Dagen här i Munket har varit väldigt behaglig. Jag inledde den som sagt var med att städa lite åt mamma o pappa och sen kröp jag ihop i soffan och såg på Sherlock Holmes och slumrade lite :) 

Vid lunch kom mamma hem och höll mig sällskap och strax efter atthpn åkt kom Jenny på besök :) hon hade med sig sitt lilla charmtroll så det fick mig ju inte att längta mindre efter Buff direkt.. Himla trevligt att umgås med dem ett tag :) det är alldeles för sällan vi ses! :(

På eftermiddagen såg jag och pappa på tv (fast jag somnade ifrån det hela i ungefär en timme) och sen bjöd mamma på mumsig mat! :) 

Kvällen har jag spenderat hos en annan god vän och hennes småttingar :) fast de börjar bli stora nu - lilla pluttan har hunnit fylla fyra! Trots att inte ens den minsta av de tre små jag träffat idag kan kallas för bebis längre så har jag ju ändå fått gosa lite (med just den lilla som gärna satt i mitt knä periodvis) och längtan efter Buff är helt enkelt ENORM! 

Så i nästa vecka får Buff gärna göra sig redo för att komma ut :) men inte före den 10:e juli. Magisk gräns för mig ;) 

Imorgon är det fullt upp! 
Köra mamma till jobbet, mormor till vårdcentralen, lunchdate med fina Thomas och på kvällen SATC maraton med syster yster :) när pappa hörde om min dag sa han "Sa inte barnmorskan att du skulle VILA medan du var här?!" Men allt är ju bara trevliga saker :) och jag har dessutom hela eftermiddagen på mig att vila - vilket jag kommer behöva göra! ;)

Ser fram emot morgondagen :)